Ads 468x60px

Tuesday 27 November 2012

Colegiul National "Mihai Eminescu"- Iasi

       Colegiul National "Mihai Eminescu", un colegiu de elita al scolii iesene, are ca precursori Institutul Academic si Scoala Secundara de Fete, ce dateaza de la mijlocul secolului al XIX-lea. In acest spatiu au predat si au invatat oameni de renume national si international precum  Mihai Eminescu, Otilia Cazimir in trecut, pana la foarte bine cunoscutul regizor Cristian Mungiu sau actrita Monica Barladeanu in prezent. In fiecare an elevii acestui colegiu pot lua parte la cateva evenimente cum ar fii Zilele Oltea Doamna, Zilele Scolii (15 ianuarie), Balul Bobocilor si Balul Bilingvilor, organizate de scoala si alte zeci de evenimente, concursuri si olimpiade de la nivel local pana la nivel natioanal, de unde elevii se intorc intotdeauna cu premii.
    Cu asemenea istorie, traditii si profesorii si absolventi demni de mentionat peste tot in lume, se poate usor intelege mandria si respectul generatiilor actuale pentru acest colegiu.
     Acest blog, realizat de Consiliul Elevilor, urmareste informarea tututror elevilor cu privire la diferite evenimente, concursuri si activitati si bineinteles promovarea colegiului nostru. 

1 comments:

 

Sample text

Sample Text

Sample Text